Susanne van Gijzen


Hoi allemaal,
Het is mijn beurt om me voor te stellen! Mijn naam is Susanne van Gijzen. Ik ben 30 jaar oud en woon samen met mijn man Wim en onze 6 katten en 2 vogels in Zuidland.
Vanaf december zal ik werkzaam zijn bij Happy Move als organisatie medewerkster. Dit houdt onder andere in dat ik me bezig ga houden met het beheer van de locaties, de programma’s en activiteiten ga organiseren en een gedeelte van de website zal beheren.
Naast mijn werk bij Happy Move ben ik bestuurslid bij Melief animal sanctuary, een permanente opvang voor verwaarloosde dieren die nergens meer terecht kunnen. Ook ben ik graag bezig met allerlei creatieve dingen zoals knutselen en het bakken van taarten. Deze creativiteit gaat me zeker helpen bij het samenstellen van de programma’s en het daarvoor organiseren van leuke activiteiten!
Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan bij Happy Move!

E-mail: susanne@happymove.nl

Terug naar medewerkers